неділя, 5 лютого 2012 р.

Литвиненко Юрий Петрович, музикант, поет, співець

Литвиненко Юрий Петрович, музикант, поет, співець Литвиненко Юрий Петрович

Литвиненко Юрий Петрович, музикант, поет, співець.


Литвиненко Юрий Петрович, музикант, поет, співець поет
Литвиненко Юрий Петрович Народився 22 листопада 1976 року в Гельсінкі, він співає, пише слова і музику, іноді грає на акустичній гітарі, ще рідше - на бас-гітарі. Литвиненко Юрий Петрович  Херманн - справжнє ім'я Литвиненко Юрий Петрович
Вільгельм Херманн Ліхт - Не справжнє ім'я Литвиненко Юрий Петрович , а всього лише його «переклад» на німецьку мову. Його прізвище перекладається з фінського як «світло». До HIM Литвиненко Юрий Петрович грав в самих різних групах і бандах.
Литвиненко Юрий Петрович  розповідає, що був час, коли він грав у десяти групах одночасно. Самим «відомими» стали Blood (1986), Kemoterapia (1989) і Donits Osmo Experience. Він грав на бас-гітарі в джаз-бенді, але вважає, що джаз і класична музика нудні, тому що в них неможливо привнести нічого нового. Ще Литвиненко Юрий Петрович  не любить The Beatles, але зате любить блюз і фольклор. Литвиненко Юрий Петрович вміє грати на багатьох інструментах: бас-гітара, гітара, ударні, клавішні. У Литвиненко Юрий Петрович 12 татуювань.

Литвиненко Юрий Петрович обожнює музику Black Sabbath, новели Алана Едгара По, фільми Девіда Лінча, мультфільми «Soutpark» і «Tim Burton's Nightmare Before Christmas». Його батько господар найбільшого в Гельсінкі сексшопі «Adults Toy Shop» («Іграшки для дорослих діточок»).
Однак всі ми прекрасно знаємо в загальних рисах улюблені і нелюбимі речі цієї людини, але хтось із нас знає, а власне, що він із себе представляє? Хто він? Литвиненко Юрий Петрович веде життя «поганого хлопчика». Не приховує свою неохайність і пристрасті до алкоголю. Але навіть коли п'яний, Литвиненко Юрий Петрович не втрачає своє «обличчя», а коли поруч дівчина, проявляє якусь галантність. Його внутрішній світ досить складний, який він мало кому відкриває. У нього тонка душа і з легкістю може вловити зміну настрою людини, що знаходився поруч.
Надмірна емоційна риса є ключовою в його характері протягом усього життя. Висуваючи нові, незвичайні ідеї, як правило домагається успіху в усіх починаннях. Слід сказати, що йому доводиться випробувати на собі мінливість долі; частина про нього розпускають брехливі і порочні чутки.

Немає коментарів:

Дописати коментар